Renovera lägenhet i Stockholm

Renovera lägenhet i Stockholm

Behöver du professionell hjälp ATT Renovera lägenhet i Stockholm?

Oavsett vilken typ av renovering du vill göra så kan vi färdigställa din renovering kostnadseffektivt enligt gällande regler. Vi har hjälpt många kunder att renovera lägenhet i Stockholm.

VÅRA RENOVERINGSTJÄNSTER

Våra tjänster inom lägenhetsrenovering och totalentreprenad omfattar:
– Rivning i Stockholm
– Snickeriarbeten i Stockholm.
– Målning och tapetsering – Målare i Stockholm.
– Golvläggare och golvslipning i Stockholm.
– VVS installationer – VVS arbeten enligt Säker Vatten.
– Installation av tätskikt med kvalitetsdokument enligt BBV.
– Plattsättning – Plattsättare Stockholm.
– El installationer (Behöriga el-företag).
– Ventilationsarbeten.
– Provtagning och asbestsanering Stockholm (certifierat företag).

Installation & försäljning av bänkskivor i natursten – Läs mer på www.stenbänkstockholm.se

Renovera lägenhet i Stockholm – Planering

Det krävs noggrann planering och mycket kunskap när du ska renovera lägenhet i Stockholm.

En lägenhetsrenovering är ett stort projekt som kräver noggrann planering, arbetsinsatser ofta av många yrkesgrupper. I en lägenhetsrenovering ingår oftast många olika arbetsuppgifter, VVS arbeten som bör utföras av rörmokare som är utbildade enligt Säker Vatten, plattsättare bör ha god yrkesvana och vara certifierade enligt BKR , behöriga elektriker ska utföra alla el-installationer osv..

När det gäller renovera lägenhet i Stockholm, vill vissa människor utföra delar av arbetet själv. Det kan omfatta allt från målning, tapetsering till mera avancerade arbeten som att installera ett nya golv. Många klarar detta alldeles utmärkt med ett fullgott resultat.

Det finns arbeten som vi inte rekommenderar att man utför på egen hand.
Badrumsrenovering och VVS arbeten är några av dessa, som bör utföras av kunniga och erfarna yrkesarbetare med nödvändig certifiering. likaså måste alla el-installationer göra av en behörig elektriker.

Skulle du utföra en badrumsrenovering eller vvs arbeten på egen hand utan erfarenhet och de certifieringar som krävs förlorar du allt skydd om olyckan skulle vara framme.
Anledningen till detta är att försäkringsbolagen sedan länge kräver att arbetet med badrumsrenovering eller ombyggnad av större slag ska vara utförda och av kunniga yrkesmän med rätt certifiering inom byggbranschen.
Tidigare var detta inte så hårt men efter att vattenskador blivit allt dyrare för försäkringsbolagen så vill dom säkerhet ställa att vattenskadorna inte uppstår pga. slarv eller bristande kunskap om hur arbeten ska utföras.

Kontakta oss när du behöver professionell hjälp med Renovera lägenhet I Stockholm!

Vi ser alltid till att all planering och samtliga arbetsmoment blir korrekt utförda, så att hemförsäkringen gäller vid eventuella olyckor även i framtiden.

Kontakta oss och boka in ett kostnadsfritt offert besök, där vi tillsammans kan gå igenom dina renoveringsplaner, därefter får du en konkurrenskraftig offert!