Badrumsrenovering i Stockholm

Planerar du badrumsrenovering i Stockholm ?

Badrumsrenovering i Stockholm

En badrumsrenovering i Stockholm är ett stort projekt som kräver noggrann planering och god samordning mellan olika yrkesgrupper. Alla arbeten måste även samordnas mellan dessa yrkesgrupper (av erfaren projektledare). Så att renoveringen flyter på smidigt.

En badrums renovering innehåller många viktiga arbetsmoment, såsom VVS-arbeten (enligt Säker Vatten). EL-arbeten (av behöriga elektriker). Plattsättning och tätskikts arbeten (certifierad plattsättare med god yrkesvana) osv.

Badrum är oftast olika uppbyggda och därför har dom också olika förutsättningar till renovering. Många missar exempelvis att ventilationen är ytterst viktig del i ett väl fungerande badrum.

Många har en vision om hur deras badrum kommer att se ut när renoveringen är klar. Ibland kan det dock vara svårt att förena den visionen med vad man egentligen kan göra i badrummet och det kan finnas viktiga detaljer som man kan missa om planeringen är bristfällig.

badrumsrenovering MED säkra underarbeten

Att följa branschregler och tillverkarens monteringsanvisningar är ytterst viktigt vid en badrumsrenovering. Att snåla med material för att få prismässiga fördelar gentemot sina konkurrenter är ett vanligt beteende hos vissa badrums entreprenörer och detta ska man också tänka på när man väljer badrums firma.

Underarbeten med tätskikten och materialen under dessa, är den viktigaste delen i en badrumsrenovering. Det finns badrums företag som slarvar med underarbeten & torktider. Som kan resultera i att fukt stannar kvar i väggar eller bjälklag. Fukt som efter några år kan orsaka både fukt- & mögelskador.

När vi bygger badrum så tänker vi på alla detaljer, så att ditt badrum blir så säkert som möjligt. Vi är proffs på badrumsrenovering i Stockholm och kan hjälpa dig att förverkliga dina badrums drömmar. Tack vare lång och gedigen erfarenhet av olika renoveringsarbeten i Stockholm, står vi alltid beredda att ta oss an ditt renoverings uppdrag.

Renoveringstockholm - Badrumsrenovering i Stockholm

NOGRANN PLANERING ÄR GRUNDEN TILL EN LYCKAD BADRUMSrenoverING i Stockholm

Hos oss får du alltid professionell hjälp med att hitta smarta lösningar, när du vill renovera badrum i Stockholm. En inredningsarkitekt kan vara ett klokt val, vid en mera omfattande badrumsrenovering. Vi har gedigen erfarenhet av badrumsrenovering i Stockholm. Vårat främsta mål är att du som kund ska känna dig 100% nöjd efter att du har anlitat oss!

ROT-AVDRAGET

ROT-avdraget gör din Badrumsrenovering i Stockholm billigare!
Kontrollera om ni har rätt till ROT-avdrag vid badrumsrenoveringen och hur mycket ni har kvar att utnyttja. Enligt skatteverkets regler får man rot-avdrag med 30% av hela arbetskostnaden, med högst 50.000 kr per person och år. Se vilka arbeten som är berättigade till ROT-avdrag vid badrumsrenovering!

Kontakta oss vid badrumsrenovering i Stockholm.

Vi utför professionell badrumsrenovering i Stockholm, med spetskompetens inom de flesta områden inom byggbranschen. Vi ser till att alla arbeten utförs enligt gällande branschregler, så att din hemförsäkring gäller. Kontakta oss för en gratis offert besiktning av ditt befintliga badrum, så lovar vi att du får en konkurrenskraftig offert!  

Kontakta oss på 076 70 90 433 eller skicka ett sms så återkopplar vi snarast möjligt!